Μετρό - Λεωφορείο

Από τον σταθμό 'Ελληνικό' της κόκκινης γραμμής του μετρό (η στάση βρίσκεται στα 100 μέτρα αριστερά σας) παίρνετε το λεωφορείο 154 και κατεβαίνετε στη στάση 'Μυκήνες', επί της οδού 'Δημητρίου Γούναρη'. Το Κέντρο Χειροπρακτικής & Ποδολογίας απέχει μόλις 150 μέτρα από εκεί και βρίσκεται στη συμβολή των οδών Παλαιών Πολεμιστών 2 και Ανθέων.

Τραμ - Λεωφορείο (από το Σύνταγμα)

Από το Σύνταγμα, παίρνετε το τραμ 'Πλάτωνας - Γραμμή 5' και κατεβαίνετε στην Πλατεία Κατράκη, δηλαδή στην κεντρική πλατεία Γλυφάδας, απέναντι από την εκκλησία του Αγίου Κωνσταντίνου. Από εκεί, παίρνετε το λεωφορείο 128 και κατεβαίνετε στην στάση 'Μυκήνες', επί της οδού Δημητρίου Γούναρη. Το Κέντρο Χειροπρακτικής & Ποδολογίας απέχει μόλις 150 μέτρα από εκεί και βρίσκεται στη συμβολή των οδών Παλαιών Πολεμιστών 2 και Ανθέων.

Τραμ - Λεωφορείο (από το Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας)

Από το Σ.Ε.Φ παίρνετε το τραμ νούμερο 3 (Θουκυδίδης) και κατεβαίνετε στην Πλατεία Κατράκη, δηλαδή στην κεντρική πλατεία Γλυφάδας, απέναντι από την εκκλησία του Αγίου Κωνσταντίνου. Από εκεί, παίρνετε το λεωφορείο 128 και κατεβαίνετε στην στάση 'Μυκήνες', επί της οδού Δημητρίου Γούναρη. Το Κέντρο Χειροπρακτικής & Ποδολογίας απέχει μόλις 150 μέτρα από εκεί και βρίσκεται στη συμβολή των οδών Παλαιών Πολεμιστών 2 και Ανθέων.

Από Αττική Οδό (ερχόμενοι από ανατολική αττική)

Με κατεύθυνση προς το αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος, βγαίνετε στην έξοδο 20, προς Κορωπί. Από εκεί, ακολουθείτε τη λεωφόρο Κορωπίου - Βάρης μέχρι να συναντήσετε τη λεωφόρο Βουλιαγμένης. Εκεί, στρίβετε δεξιά προς Αθήνα και μόλις φτάσετε στη Γλυφάδα στο ύψος του εμπορικού κέντρου 'City Plaza' (Σίτι Πλάζα) και του super-market 'LIDL' (Λιντλ), στρίβετε δεξιά στην οδό Ανθέων. Συνεχίζετε για 300 περίπου μέτρα, με κατεύθυνση προς Άνω Γλυφάδα και μετά το πρώτο φανάρι που θα συναντήσετε, θα δείτε το Κέντρο Χειροπρακτικής & Ποδολογίας στα δεξιά σας, στη διασταύρωση των οδών Παλαιών Πολεμιστών 2 και Ανθέων.

Από Αττική Οδό (ερχόμενοι από βόρεια ή δυτική αττική)

Βγαίνετε στην έξοδο 13 της Αττικής Οδού, με κατεύθυνση προς τον περιφερειακό Υμηττού και τη λεωφόρο Καρέα. Συνεχίζετε προς τα νότια προάστια, προσπερνάτε την Ηλιούπολη και την Αργυρούπολη και φτάνετε στο 'Praktiker' (Πράκτικερ) της λεωφόρου Βουλιαγμένης. Εκεί, στρίβετε αριστερά και συνεχίζετε επί της λεωφόρου Βουλιαγμένης μέχρι να φτάσετε στο ύψος του εμπορικού κέντρου 'City Plaza' (Σίτι Πλάζα) και του supermarket 'LIDL' (Λιντλ). Στο φανάρι μπροστά από το 'City Plaza' και το 'LIDL', στρίβετε αριστερά στην οδό Ανθέων και συνεχίζετε για 300 περίπου μέτρα. Αμέσως μετά το πρώτο φανάρι που θα συναντήσετε στο δεξί σας χέρι, βρίσκεται το Κέντρο Χειροπρακτικής & Ποδολογίας ,στη διασταύρωση των οδών Παλαιών Πολεμιστών 2 και Ανθέων.

Από κέντρο

Με σημείο αναφοράς τους στύλους του Ολυμπίου Διός, κατευθύνεστε επί της λεωφόρου Βουλιαγμένης προς Γλυφάδα, μέχρι το ύψος του εμπορικού κέντρου 'City Plaza' (Σίτι Πλάζα) και του super-market 'LIDL' (Λιντλ), στη Γλυφάδα. Εκεί, στρίβετε αριστερά στην οδό Ανθέων και συνεχίζετε για 300 περίπου μέτρα, με κατεύθυνση προς Άνω Γλυφάδα. Αμέσως μετά το πρώτο φανάρι που θα συναντήσετε στο δεξί σας χέρι, βρίσκετε το Κέντρο Χειροπρακτικής & Ποδολογίας, στη διασταύρωση των οδών Παλαιών Πολεμιστών 2 και Ανθέων.

Από λεωφόρο Ποσειδώνος (παραλιακή)

Στο ύψος του νυχτερινού κέντρου 'Αστέρια Γλυφάδας', στρίβετε στην οδό Λαμπράκη και συνεχίζετε ευθεία, με κατεύθυνση προς άνω Γλυφάδα. Μόλις φτάσετε στη λεωφόρο Βουλιαγμένης, κάνετε ελαφρώς αριστερά και αμέσως δεξία στη οδό Ανθέων. Αμέσως μετά το πρώτο φανάρι που θα συναντήσετε στο δεξί σας χέρι, βρίσκετε το Κέντρο Χειροπρακτικής & Ποδολογίας, στη διασταύρωση των οδών Παλαιών Πολεμιστών 2 και Ανθέων.