Πριν από 10 χρόνια περίπου επισκέφτηκα απελπισμένος τον κ. Ρουσουλέντση λόγω μίας μεγάλης δισκοκοιλης στον σπόνδυλό μου η οποία μου προκαλούσε μεγάλο πόνο στο πόδι και μεγάλη δυσκολία στο περπάτημα και στην ορθοστασία. Λόγω της έκτασης του προβλήματος μου, δεν μου υποσχέθηκε πλήρη αποκατάσταση, φύκια και μεταξωτές κορδέλες. Ελπίζαμε όμως σε μια καλή βελτίωση ώστε να αποφύγω το αναπόφευκτο, το χειρουργείο. Χρειάστηκαν αρκετές συνεδρίες για ορατά αποτελέσματα (πάνω από 10 σε διάστημα 2 μηνών), αλλά ήδη 3-4 μήνες μετά την πρώτη μου επίσκεψη άρχισα να αισθάνομαι πολύ καλύτερα. Περίπου 1 χρόνο μετά θυμάμαι ότι είχα σχεδόν αποκατασταθεί πλήρως. Θεωρώ πως αυτές οι συνεδρίες χειροπρακτικής σε συνδυασμό με το κολύμπι με έσωσαν από σίγουρο χειρουργείο με αβέβαια αποτελέσματα. Από τότε παρόλο που αποφεύγω οποιαδήποτε καταπόνηση της σπονδυλικής στήλης, δεν έχω ξανανιώσει σημαντικό πόνο, πέρα περιοδικών και σπάνιων μικρών ενοχλήσεων. Βαγγέλη, σ’ ευχαριστώ πολύ που με βοήθησες σε μια από τις πιο δύσκολες περιόδους της ζωής μου.

Στέφανος, Εργαζόμενος καρέκλας

Ταλαιπωρουμαι πολλά χρόνια με τον αυχένα μου. Πριν ένα χρόνο μάλιστα 3 γιατροί μου είπαν ότι ήμουν για χειρουργείο. Στην προσπάθεια μου ν αποφύγω το μαχαίρι, επισκέφτηκα το ιατρείο του Βαγγέλη. Δεν θα πω ψέματα, ήμουν τρομερά επιφυλακτική γιατί είχα ακούσει διάφορα για τους "χειροπρακτικους", όμως ο πόνος, τα μουδιασματα κτλ δεν με άφηναν.. το είδα σαν έσχατη λύση, κ καλά ότι δεν έχω να χάσω κάτι. Μακάρι να είχα πάει εκεί απ την πρώτη στιγμή κ να είχα αποφύγει 15 χρόνια πόνου κ ταλαιπωρίας! Μέσα σε 4 συνεδρίες έφυγαν όλα τα συμπτώματα!! Δεν το πίστευα κ ίσως ούτε κ εσείς να το πιστεύετε. Όμως μια δοκιμή θα σας πείσει κ θα σώσετε τον εαυτό σας απ τον πόνο κ όλα τα υπόλοιπα! Ο γιατρός είναι φανταστικός επιστήμονας κ άνθρωπος κ σας τον συνιστώ ανεπιφύλακτα!!! Εύχομαι να τον επισκεφτείτε όλοι κ να σώσετε τον εαυτό σας απ το μαρτύριο του αυχένα..! Ο άνθρωπος είναι κορυφή!!

Ειρήνη, Ιδ.υπάλληλος

Μετά από δύο μήνες πόνο και μυική θλάση, έχοντας κάνει δέκα φυσικοθεραπείες χωρίς αποτέλεσμα, στάθηκα τυχερή και μου σύστησαν τον κο Ρουσουλέντση. Μου είπε ότι σε τέσσερις συνεδρίες θα είμαι καλά κι έτσι έγινε. Επέστρεψα στην κανονικότητα και την πρακτική μου. Ακόμα δεν μπορώ να το πιστεψω.

Efi, Yoga instructor

I am an American athlete playing volleyball in Greece. Last year I had surgery on my shoulder and this is my first season playing again. I had been to the office a couple years before just for adjustments but came back this year for my shoulder. I was getting treatment and adjustments for a few weeks and they got my shoulder feeling better then it had before my surgery. I was able to sleep on my shoulder for the first time in almost 4 years. They are the greatest people and I will forever be a patient when I am in Greece!

Kennedy Bryan, Professional Athlete

Θέλω να ευχαριστήσω τον Βαγγέλη που με γλίτωσε πλέον από την ταλαιπωρία και το αγχος που είχα υποστει εδώ και ένα χρόνο ψάχνοντας να βρω την αιτία για τους έντονους πόνους που είχα στον θώρακα την δύσπνοια και τα μούδιασματα στα άκρα δεν κοιμόμουν τα βραδιά με συνεχείς επισκεψεις σε γιατρους διαφορων ειδικοτήτων με αλεπάλληλες εξετάσεις, μαγνητικές αξονικές κτλ Τελικά όλο αυτό τελείωσε με την δεύτερη επίσκεψη στον Βαγγέλη πραγματικά ξαναβρήκα τον εαυτό μου τον ευχαριστώ παρά πολύ για όλα !!!!

Τονια Σαββιδου, Κτηματομεσίτρια

Ανατομικά Υποδήματα

Ανατομικά Υποδήματα
Ανατομικά Υποδήματα
Ανατομικά Υποδήματα

Πείτε μας τη γνώμη σας για το κέντρο μας και την εμπειρία σας για την χειροπρακτική και την ποδιατρική.

Όλα τα πεδία είναι υποχρεωτικά.