Θέλω να ευχαριστήσω τον Βαγγέλη που με γλίτωσε πλέον από την ταλαιπωρία και το αγχος που είχα υποστει εδώ και ένα χρόνο ψάχνοντας να βρω την αιτία για τους έντονους πόνους που είχα στον θώρακα την δύσπνοια και τα μούδιασματα στα άκρα δεν κοιμόμουν τα βραδιά με συνεχείς επισκεψεις σε γιατρους διαφορων ειδικοτήτων με αλεπάλληλες εξετάσεις, μαγνητικές αξονικές κτλ Τελικά όλο αυτό τελείωσε με την δεύτερη επίσκεψη στον Βαγγέλη πραγματικά ξαναβρήκα τον εαυτό μου τον ευχαριστώ παρά πολύ για όλα !!!!

Τονια Σαββιδου, Κτηματομεσίτρια

ΘΥΜΑΜΑΙ ΟΤΑΝ ΠΗΓΑ ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΣΤΟ ΙΑΤΡΕΙΟ ΚΛΑΙΓΟΝΤΑΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΑ ΝΑ ΠΕΡΠΑΤΗΣΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΕΣΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΥΧΕΝΑ ΚΑΠΟΙΟΙ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΜΕ ΕΒΛΕΠΑΝ, ΓΕΛΟΥΣΑΝ ΛΕΓΟΝΤΑΣ ΜΟΥ ΟΤΙ ΜΟΛΙΣ ΜΕ ΠΙΑΣΕΙ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥ Ο Κος ΔΗΜΟΥ ΘΑ ΒΓΩ ΠΕΡΠΑΤΟΝΤΑΣ ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΕΓΙΝΕ ΕΧΟΥΝ ΠΕΡΑΣΕΙ ΤΕΣΣΕΡΑ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΠΑΩ ΓΙΑ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑ ΚΑΛΑ

ΤΣΙΤΑΚΗ ΙΩΑΝΝΑ, ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ ΛΟΓΙΣΤΙΚΟΥ ΓΡΑΦΕΙΟΥ

Είχα ενα πρόβλημα με κήλη μεσοσπονδύλιου στην μέση που οδήγησε σε ανισοσκελια και μεγάλη δυσκολία σε καθημερινές κινήσεις. Επισκέφθηκα 4 φορές εναν χειροπρακτικό ο οποίος με βοήθησε αλλά δεν ήταν το αποτέλεσμα που περίμενα. Από την πρώτη μου κιόλας επίσκεψη στον κ. Βαγγέλη βρήκε ακριβώς το πρόβλημα που είχα και ειδα δραματική βελτίωση μετά απο αυτήν. Στην δεύτερη μου επίσκεψη που ήταν σήμερα το πρόβλημα μου λύθηκε εντελώς και νιώθω ανακούφιση μετα από 2 χρόνια πόνου. Αξίζει πραγματικά τα λεφτά του αυτό το κέντρο και ο κ. Βαγγέλης είναι πολύ φιλικός, καλός άνθρωπος και άψογος στο επάγγελμα του, το οποίο επάγγελμα κατά την γνώμη μου πρέπει να διασωθεί περισσοτερο στην Ελλάδα και γενικά.

Αλέξανδρος, Ναυτικός

Σήμερα, παραλάβαμε για τρίτη χρονιά τους πάτους για τον 9χρονο γιο μας. Τριτη χρονιά χωρίς πόνο για το παιδί, το οποίο από τα 3 του υπέφερε από υμενίτιδα με διαρκείς υποτροπές και μόνη προτεινόμενη θεραπεία την ξεκούραση... Ο Δημήτρης μας πια μπορεί να τρέχει και να σκαρφαλώνει χωρίς φόβο και περιορισμό, καμαρώνοντας για τους πάτους του, γιατί όπως λέει, σε αυτούς χρωστάει την ταχύτητα στο τρέξιμο! Ένα μεγάλο ευχαριστώ στον κύριο Δήμου, για το χαμόγελο που βλέπουμε στο πρόσωπο του παιδιού!

Δήμητρα Κουρετα, Μαμά 9χρονου αγοριού

Ο Βαγγέλης Δήμου και οι συνεργάτες του κάνουν εξαιρετική δουλειά. Το δικό μου πρόβλημα είναι: επίμονος πόνος στη μέση. Αντιμετωπίστηκε με βελονισμό και ειδικές μαλάξεις. Συνιστώ ανεπιφύλακτα το Κέντρο του.

Γιάννης Κανάκης,

Ανατομικά Υποδήματα

Ανατομικά Υποδήματα
Ανατομικά Υποδήματα
Ανατομικά Υποδήματα

Πείτε μας τη γνώμη σας για το κέντρο μας και την εμπειρία σας για την χειροπρακτική και την ποδιατρική.

Όλα τα πεδία είναι υποχρεωτικά.