Επισκέφτηκα το κ. Δήμου μετά από 4 συνεχόμενες μέρες αφόρητου πόνου σε μέση και ισχίο. Η σπονδυλική μου στήλη είναι πλέον στην θέση της και η φλεγμονή στο ισχίο υποχώρησε. Δίκαια κατέχετε την φήμη που έχετε.

Christos Biliouris,

Μόνο με σεβασμό θα μπορούσα να μιλήσω για τον Βαγγέλη. Μία επίσκεψη ήταν αρκέτη για να καταλάβω πόσο πραγματικά σέβεται και νοιάζεται για τους ασθενείς του, αφού κατά τη διάρκεια της εξέτασης μου δεν σταμάτησε ούτε μία στιγμή να μου εξηγεί τόσο απλά και κατανοητά πιο είναι το προβλήμα και τι έπρεπε να κάνουμε ή να μην κάνουμε για να το αντιμετωπίσουμε. Πράγματι δεν ξαναπόνεσα ποτέ αλλά επίσης σημαντικό πολύ, δεν ξαναπόνεσε ΚΑΝΕΝΑΣ από αυτούς που με ρώτησαν εάν ξέρω κάποιον χειροπράκτη και τους πρότεινα με κλειστά μάτια τον Βαγγέλη. Είσαι μοναδικός-καλύτερος σε αυτό που κάνεις και είναι τιμή μου που σε γνωρίζω. Σε ευχαριστώ για όλα !!!

Βασίλης Καλούδης, Ιδιωτικός Υπάλληλος

Υπέφερα επί 8 συνεχή έτη από μεταταρσαλγία στο δεξί πόδι. Ακολουθώντας λοιπόν τις οδηγίες δύο ορθοπαιδικών, στους οποίους απευθύνθηκα διαδοχικά, και έχοντας ολοκληρώσει -ανά τακτά χρονικά διαστήματα - τρεις κύκλους επώδυνων φυσικοθεραπειών (έχοντας φυσικά υποβληθεί αντιστοίχως σε πολλές διαγνωστικές εξετάσεις) το μόνο αποτέλεσμα που πέτυχα ήταν σταθερή επιδείνωση σε βάθος χρόνου. Όλο αυτό το διάστημα, χωρίς σαφή διάγνωση, χωρίς σωστές οδηγίες και χωρίς -φυσικά- θεραπεία, ο πόνος (σε συνδυασμό με ένα χαρακτηριστικό «ακτινωτό» αίσθημα καύσους) όλο και αυξανόταν σε διάρκεια κι ένταση, τόσο που δεν μπορούσα -τους τελευταίους μήνες- να περπατήσω συνεχόμενα πάνω από ένα μισάωρο. Η ώρα της γυμναστικής φυσικά αποτελούσε πλέον την πιο επώδυνη ώρα της ημέρας. Σημειωτέον, είμαι 44 ετών, γυμνάζομαι ερασιτεχνικά αλλά συστηματικά από τα εφηβικά μου χρόνια και είμαι υπάλληλος γραφείου. Απευθύνθηκα στον κο Δήμου τέλη Αυγούστου 2018, μετά από πολλές προτροπές συναδέλφου μου που ασχολείται με τον αθλητισμό. Κατά τη διάρκεια της συνεδρίας μας, μετά τη λήψη ιστορικού, υποβλήθηκα σε κλινική εξέταση και πελματογράφημα. Ο γιατρός εντόπισε αμέσως το προβληματικό σημείο και κατέληξε σε σαφή διάγνωση. Μου συνέστησε χρήση ειδικών πελμάτων (τα οποία και κατασκεύασε και παρέλαβα εντός δύο ημερών) μου έδωσε οδηγίες κι έφυγα. Μετά και τη δεύτερη εβδομάδα χρήσης των ειδικών πελμάτων κι έκτοτε, δεν έχω ξαναπονέσει ποτέ! Δεν το περίμενα ειλικρινά. Ο κος Δήμου με λίγα λόγια μετά από μία και μόνο συνεδρία έδωσε άμεση λύση και πέτυχε πλήρη ίαση ενός προβλήματος που με έκανε να υποφέρω τόσα χρόνια. Μου πήρε άμεσα τον πόνο και ομολογώ ότι η βελτίωση δεν αφορά μόνο στο πέλμα αλλά και στη συνολική λειτουργικότητα, στη δύναμη και στην απόδοση του σώματος. Αξίζει να επισημάνω την ταπεινότητα, την καλοσύνη και την ευγένεια που διακρίνουν το γιατρό, γιατί ευτυχώς η γνώση, η σκληρή δουλειά, η πειθαρχία και το ταλέντο, στην περίπτωση αυτή συνδυάζονται και με μια εξαίρετη προσωπικότητα. Ευχαριστώ για όλα.

Έφη Γρεβενίτη,

Από το 2008 παρουσιάστηκε έντονο τσούξιμο στην ούρηση. Μέσα σε αυτή τη δεκαετία φυσικά έχω κάνει πολλές καλλιέργειες ούρων, γενικές ούρων, υπερήχους κοιλίας, κυστεοσκόπηση και όλα φαίνονταν φυσιολογικά. Επίσης πολλά νερά, τρία λίτρα την ημέρα για τέσσερα χρόνια συστηματικά, cranberries, μαγειρική σόδα σε νερό αλλά και πάλι καμία βελτίωση. Δέκα χρόνια με πόνο κάθε φορά που ουρούσα, φαντάζομαι πως δεν θα φανεί περίεργο που οταν αναφέρομαι στον κο. Δήμου λέω πως είναι η " διάνοια" της χειροπρακτικής. Αφού τον Φεβρουάριο του 2019, δηλαδή πρόσφατα, του ανέφερα το πρόβλημα μου οταν για άλλο λόγο, ο πόνος στην πλάτη με οδήγησε σε εκείνον και μου είπε πως ενδεχομένως το νεύρο στη πλάτη που συνδέεται με την ουρήθρα (wow είπα απο μέσα μου, παίζει κάτι τέτοιο?!?!!) να εχει τραυματιστεί και να ευθύνεται για το πόνο αυτόν. Με κάποιες πρακτικές που χρησιμοποίησε σε μία επίσκεψη και αφού τις πρώτες ημέρες μετα είχα εντονότερη ενόχληση και ο κος Δήμου μου είπε πως θα ηρεμήσει σιγά σιγά, πράγματι μέσα σε δέκα ημέρες το τσούξιμο αυτό έχει αρχίσει να υποχωρεί σε ποσοστό 70-80% και στο σημερινό μου ραντεβού, το δεύτερο, που ασχολείται με το πρόβλημα αυτό, είμαι βέβαιη πως σύντομα το μακροχρόνιο αυτό πρόβλημα θα είναι παρελθόν. Μου φαίνεται ακόμα απίστευτο πως το τσούξιμο στην ούρηση συσχετιζόταν τελικώς με κάποιο νεύρο στη πλάτη. Πραγματικά εύχομαι οι αναγνώστες της δικής μου εμπειρίας που περιγράφω να εμπιστευτούν τον κο Δήμου και αν τυχόν κάποιος έχει παρόμοιο πρόβλημα να μη διστάσει καθόλου να απευθυνθεί σε εκείνον. Φαντάζομαι πως είναι κατανοητός ο ενθουσιώδης τρόπος όταν αναφέρομαι σε συζητήσεις με φίλους για τον κο Δήμου να τον αποκαλώ "διάνοια" της χειροπρακτικής. Μετά απο δέκα χρόνια πόνου νομίζω πως ειναι το λιγότερο που οφείλω να πω για εκείνον και για τις θεραπευτικές του πρακτικές. Ευχαριστώ πολύ κε Δήμου, είστε πραγματικά περίφημος γιατρός τολμώ να πω. Να είστε πάντοτε καλά! Υ.Γ. Σχετικά με τον πόνο στη πλάτη για τον οποίο και επισκέφτηκα τον κο Δήμου, φυσικά έκανε θαυμάσια δουλειά και πάλι! Φαίδρα Πουρσανίδη 20/03/2019

Φαίδρα Πουρσανίδη, Ιδιωτική Υπάλληλος

Στα τέλη Δεκεμβρίου ξεκίνησε να με πονά ξαφνικά ο αριστερός ώμος και εντός 30 ημερών περίπου, μετά από αναπάντεχη ραγδαία επιδείνωση, ο πόνος έγινε αφόρητος και στους δύο ώμους, στους καρπούς, στο πάνω μέρος στις παλάμες (άμφω) και στα δάχτυλα και των δύο χεριών (τα οποία επιπλέον μούδιαζαν). Το βράδυ δε, η επιδείνωση ήταν τόσο έντονη, ώστε ο ύπνος να είναι σχεδόν αδύνατος. Δυστυχώς από τον πόνο έφτασα σε σημείο να μην μπορώ να βουρτσίσω καν τα δόντια ή να κρατήσω ένα στυλό για να γράψω. Έχοντας την τύχη ήδη να γνωρίζω τον κο Δήμου, και σε συνέχεια της θετικής εμπειρίας μου από τη θεραπεία που μου εξασφάλισε πέρισυ στο χρόνιο πρόβλημα πτώσης μεταταρσίου που αντιμετώπιζα, απευθύνθηκα σε αυτόν χωρίς να χάσω πολύτιμο χρόνο. Αφού με εξέτασε, διέγνωσε απευθείας το πρόβλημα, υποβλήθηκα σε θεραπεία ανατάξεων (από τον κο Δήμου) και φυσικοθεραπείας/βελονισμού (από την κα Μαϊτου, σύμφωνα με τη διάγνωση και τις οδηγίες του γιατρού) και μετά από 5 συνεδρίες βελτιώθηκα κατά 99%. Γεγονός απίστευτο κι ανέλπιστο, αν σκεφτεί κανείς την ένταση των συμπτωμάτων και την έκταση/βαθμό των φθορών! Αφού ακολούθησα πιστά τις οδηγίες του γιατρού για καθημερινή εκτέλεση διατάσεων στο σπίτι, το πρόβλημα επιλύθηκε πλήρως. Επιθυμώ να δηλώσω λοιπόν την προσωπική μου πεποίθηση -για ακόμη μια φορά- ότι ο κος Δήμου είναι ένας εξαιρετικός γιατρός ο οποίος ανήκει στην ελίτ των επιστημόνων της ειδικότητάς του. Και είμαι πολύ τυχερή που τον βρήκα. Να προσθέσω βέβαια, ότι στην παρούσα χρονική στιγμή είχα την τύχη να γνωρίσω και τη συνεργάτιδά του, την κα Μαϊτου, η οποία επιτυγχάνει μέσα σε μισή ώρα θεραπείας όσα δεν μπορούν να επιτύχουν άλλοι συνάδελφοί της μετά από 10+ συνεδρίες! Αυτό το δηλώνω με απόλυτη βεβαιότητα, μιας κι έχω υποβληθεί επανειλημμένα σε αντίστοιχες θεραπείες την τελευταία 20ετία. Κλείνοντας, πρέπει να προσθέσω ότι εκτός από την αμιγώς ιατρική βοήθεια/ θεραπεία και ανακούφιση από τον πόνο που μου προσέφεραν τόσο γρήγορα και ανέλπιστα –ομολογουμένως- οι δυο τους, σημαντικότατη και πολυτιμότατη απεδείχθη η ψυχολογική υποστήριξη, η υπομονή και το κουράγιο που μου έδωσαν κατά τη διάρκεια της θεραπείας. Ένα μεγάλο ευχαριστώ και πάλι!

Έφη Γρεβενίτη,

Ανατομικά Υποδήματα

Πείτε μας τη γνώμη σας για το κέντρο μας και την εμπειρία σας για την χειροπρακτική και την ποδιατρική.

Όλα τα πεδία είναι υποχρεωτικά.