Εδώ κ 10 χρόνια είχα απίστευτους πόνους στην πλάτη... γύρισα πολλούς ορθοπεδικούς κ φυσιοθεραπευτες και έκανα φυσιοθεραπειες οι οποίες ήταν τρομερά επώδυνες με αβάσταχτους πονους... Στο τέλος πηγα κ σε νευρολογους ο τελευταίος μάλιστα μου έκανε καμία 200ρια ενέσεις σε όλη την πλάτη ένα αντιφλεγμονώδη υγρό βαθιά μέσα στους μυς γιατί είχα λέει χρόνια φλεγμονή... αυτο μαλιστα εγινε 3 φορες... φανταστείτε τι τραβηξα.😧 Οταν εχεις γυρίσει για 10 χρόνια τόσους γιατρούς κ δεν βλεπεις λυση το παίρνεις απόφαση ότι θα πονάς σε όλη σου τη ζωή αλλά ευτυχώς βρήκα τυχαία στο ίντερνετ τον κύριο Ευάγγελο μέσα στην μεγάλη μου απογοήτευση κ έκλεισα ραντεβού αμέσως... Μόλις με ψηλαφισε μου είπε ότι έχει μετατοπιστεί ένας Σπονδυλος τον έβαλε στην θέση του με μια κίνηση μου έδωσε κ κάτι ασκήσεις κ ξαφνικά από την μια στιγμή στην άλλη σαν να μην υπήρξε ποτέ πρόβλημα ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ!!! Φανταστείτε 10 χρόνια τόσοι γιατροί με είδανε κ ένας ευλογημένος(για να μην πω άλλη λέξη) να μην μπορεί να δει ότι έχει μετατοπιστεί ολόκληρος Σπονδυλος... ΤΕΡΑΣΤΙΟΣ γιατρός ο κύριος Ευάγγελου τον συνιστώ ανεπιφύλακτα👌

Μάνος,

Εχω προβλημα μεσης οφειλομενο σε επιθεση βακτηριου. Πηγα στον κυριο Ρουλεντζη για θεραπεια με μαλαξης. Εξετασε την μαγνητικη μου και ηταν βεβαιος οτι εχω λοιμωξη Προς τιμην του με πληροφορησε οτι οταν υπαρχει βακτηριακη λοιμωξη η φυσικοθεραπεια και οι μαλαξεις βλαπτουν. Αυτο δεν μπυ το ειπε ο φυσικοθεραπευτης τον οποιον ειχα επισκεφθει προηγουμενως Μου εκανε εξαιρετικη εντυπωση.

Βεργουλας Πετρος, Συνταξιούχος

Είχα έντονους πόνους στον αυχένα επί 3 μήνες και με το ζόρι γυρνούσα το κεφάλι μου. Είχα ήδη επισκεφθεί δύο παθολόγους, των οποίων η απάντηση ήταν χονδρικά "Άσ'το, θα περάσει", οπότε επισκέφθηκα το Κέντρο Χειροπρακτικής και Ποδολογίας έπειτα από σύσταση φίλου μου. Ο κύριος Ρούσος κατευθείαν εντόπισε το πρόβλημα και μου εξήγησε πώς μπορούμε να το λύσουμε. Εξ'αρχής με έκανε να νιώσω ότι ξέρει ακριβώς τι λέει και τι πρέπει να κάνει. Κάναμε τρεις συνεδρίες με μασάζ και διατάξεις και μου δόθηκαν και συμπληρωματικές ασκήσεις για να κάνω στο σπίτι μου. Ούτε δύο βδομάδες αργότερα, δεν πονούσα καθόλου και ήμουν σε θέση να γυμναστώ κανονικά. Ευχαριστώ πολύ!

Chris Mandilas,

Υπέφερα επί 8 συνεχή έτη από μεταταρσαλγία στο δεξί πόδι. Ακολουθώντας πιστά τις οδηγίες δύο ορθοπαιδικών στους οποίους απευθύνθηκα και έχοντας ολοκληρώσει -ανά τακτά χρονικά διαστήματα - τρεις κύκλους επώδυνων φυσικοθεραπειών (έχοντας φυσικά υποβληθεί αντιστοίχως σε πολλές διαγνωστικές εξετάσεις) το αποτέλεσμα ήταν η σταθερή επιδείνωση σε βάθος χρόνου. Ενώ περνούσε ο χρόνος χωρίς θεραπεία, χωρίς σαφή διάγνωση, χωρίς ορίζοντα, ο πόνος σε συνδυασμό με ένα χαρακτηριστικό «ακτινωτό» αίσθημα καύσους, όλο και αυξανόμενης διάρκειας, έφτασαν σε σημείο να με εμποδίζουν να περπατώ συνεχόμενα έστω και για ένα μισάωρο, ενώ η ώρα της γυμναστικής (την οποία αρνούμουν να διακόψω, έστω και υπό αυτές τις συνθήκες) μετατράπηκε σε μια πολύ δυσάρεστη εμπειρία. Σημειωτέον, είμαι 44 ετών, αθλούμαι ερασιτεχνικά αλλά συστηματικά από τα εφηβικά μου χρόνια και είμαι υπάλληλος γραφείου. Απευθύνθηκα στον κο Δήμου τέλη Αυγούστου 2018, μετά από πολλές προτροπές συναδέλφου μου που ασχολείται με τον αθλητισμό. Κατά τη διάρκεια της συνεδρίας μας, μετά τη λήψη ιστορικού, υποβλήθηκα κλινική εξέταση και πελματογράφημα. Ο γιατρός εντόπισε αμέσως το προβληματικό σημείο κατέληξε σε σαφή διάγνωση. Μου συνέστησε χρήση ειδικών πελμάτων (τα οποία και κατασκεύασε και παρέλαβα εντός δύο ημερών) μου έδωσε οδηγίες κι έφυγα. Μετά και τη δεύτερη εβδομάδα χρήσης των ειδικών πελμάτων κι έκτοτε, δεν έχω ξαναπονέσει ποτέ! Δεν το περίμενα ειλικρινά. Ο κος Δήμου με λίγα λόγια μετά από μία και μόνο συνεδρία έδωσε άμεση λύση και πέτυχε πλήρη ίαση ενός προβλήματος που με έκανε να υποφέρω τόσα χρόνια. Μου πήρε άμεσα τον πόνο και ομολογώ ότι η βελτίωση δεν αφορά μόνο στο πέλμα αλλά και στη συνολική λειτουργικότητα, στη δύναμη και στην απόδοση του σώματος. Αξίζει να επισημάνω την ταπεινότητα, την καλοσύνη και την ευγένεια που διακρίνουν το γιατρό, γιατί ευτυχώς το ταλέντο και η γνώση στην περίπτωση αυτή συνδυάζονται και από μια εξαίρετη προσωπικότητα. Ευχαριστώ για όλα.

Έφη Γρεβενίτη, Ασθενής

Για διάστημα περίπου 8 μηνών αντιμετώπιζα πρόβλημα με τον αυχένα. Τον ένιωθα βαρύ και είχα μονίμως ζαλάδα και ίλιγγο. Επισκέφθηκα τον κ. Ρουσουλέντση και μόνο σε 2 επισκέψεις με βοήθησε να λύσω το πρόβλημά μου. Εξαιρετικός επιστήμονας, τον συνιστώ ανεπιφύλακτα.

Βασίλης Αδαμόπουλος, Ελ. Επαγγελματίας

Ανατομικά Υποδήματα

Πείτε μας τη γνώμη σας για το κέντρο μας και την εμπειρία σας για την χειροπρακτική και την ποδιατρική.

Όλα τα πεδία είναι υποχρεωτικά.