Ο Βαγγέλης Δήμου και οι συνεργάτες του κάνουν εξαιρετική δουλειά. Το δικό μου πρόβλημα είναι: επίμονος πόνος στη μέση. Αντιμετωπίστηκε με βελονισμό και ειδικές μαλάξεις. Συνιστώ ανεπιφύλακτα το Κέντρο του.

Γιάννης Κανάκης,

Υπήρξα αθλήτρια ενόργανου γυμναστικής με πολλούς μικροτραυματισμούς.Μεγαλώνοντας αυτοί έγιναν χρόνιοι και επιβαρυντικοί.Γνώρισα τον Κο Δήμου πριν από κάποια χρόνια ,από τότε με την βοήθεια των ανατάξεων και των μαλάξεων το σώμα μου έχει μπει σε μια εξαιρετική ισορροπία.Συντηρούμαι κατά τακτά χρονικά διαστήματα και με αυτόν τον τρόπο όλα είναι καλύτερα. Ο κος Δήμου και η ομάδα του είναι καταξιωμένοι επαγγελματίες που αξίζουν όλων μας (όσους βοηθούν) πολλές και μεγάλες ευχαριστίες. Πάντα με τον καλό λόγο και την ευγένεια δεν σταματούν να εξηγούν και να βοηθούν. Εκ μέρους όλων μας ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΟΛΥ. Κε Δήμου άξιε αρχηγέ της ομάδας να ειστε πάντα καλά. ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ ΓΙΑ ΟΛΑ.

Άννα Μαρία Γεναλη, Εισοδηματίας

Επισκέφθηκα τον κ.Δήμου με συμπτώματα πονοκεφάλου, ζάλης και θωρακικούς πόνους άγνωστης - έως εκείνη τη στιγμή - αιτίας. Ο ιατρός σχεδόν αμέσως εντόπισε την προβληματική περιοχή του αυχένα (νεύρο) και πραγματοποίησε ανατάξεις , σε συνδιασμό με βελονισμό και μασάζ(ο κ.Γιώργος αναλαμβάνει το μασάζ και κυριολεκτικά "λύνει" τους μύες). Χωρίς καμία υπερβολή, τα συμπτώματα υποχώρησαν σχεδόν αμέσως μετά την πρώτη συνεδρία, ενώ μετά τη δεύτερη συνεδρία ο αυχένας και η πλάτη επανήλθαν στη φυσιολογική τους κατάσταση. Έκτοτε δεν έχει επανεμφανισθεί κανένα σύμπτωμα, κάτι στο οποίο βοηθάει και η σωστή στάση του σώματος, καθώς και η διαχείριση του άγχους , το οποίο έπαιξε βασικό ρόλο στην εμφάνιση των συμπτωμάτων μου. Παράλληλα ο ιατρός μου πρότεινε απλές καθημερινές ασκήσεις, για τη σωστή στάση και λειτουργία του αυχένα και του σώματος γενικά. Τα λόγια δεν είναι αρκετά για να περιγράψουν την ανακούφιση μου. Συστήνω τον κ.Δήμου ανεπιφύλακτα σε οποιονδήποτε αντιμετωπίζει τα παραπάνω ή παρόμοια προβλήματα.

Χρήστος Ιορδανίδης,

I cannot recommend Vaggelis highly enough. His attention to my extremely complicated foot issue was absolute and dedicated, ruling out steadily all the possible causes, even at a distance since I live so far from Athens. The insoles he made for me helped hugely with the metatarsal pain I was getting too. However, over time it became apparent that there was something more serious happening, which he narrowed down to a neurological disorder. Following his referral to a neurologist, I spent the next 3 months going through a whole series of tests which confirmed that I have a very rare neurological disorder causing demyelination of the nerve sheath. The symptoms are often confused with many other problems, so it is notoriously difficult to diagnose. Had Vaggelis not referred me as soon as he realised this, I would not be at the point of now receiving treatment and hopefully on the long road to recovery. I am so very grateful to him. He is also an extremely nice person!

Anna Butcher, Mountain guide

Σήμερα πήγα πρώτη φορά στον κ. Δήμου. Αφού με εξέτασε προσεκτικά με άριστη ευγένεια και επαγγελματισμό βρήκε το πρόβλημα μου αμέσως και μου έδωσε τις απαραίτητες ασκήσεις. Ότι και να πω είναι λίγο τον συνιστώ ανεπιφύλακτα για οποιοδήποτε μυοσκελετικό πρόβλημα σας ταλαιπωρεί.

Giannis Andreadakis,

Ανατομικά Υποδήματα

Πείτε μας τη γνώμη σας για το κέντρο μας και την εμπειρία σας για την χειροπρακτική και την ποδιατρική.

Όλα τα πεδία είναι υποχρεωτικά.