ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΔΗΜΟΥ - ΡΟΥΣΟΥΛΕΝΤΣΗΣ

Χειροπράκτης - Ποδίατρος

Ο κύριος Δήμου είναι ο επικεφαλής του κέντρου Χειροπρακτικής και Ποδολογίας. Ως Χειροπράκτης ειδικεύεται στις ανατάξεις σπονδυλικής στήλης και άκρων για την αποκατάσταση μυοσκελετικών προβλημάτων. Ως Ποδίατρος ειδικεύεται στην εμβιομηχανική κάτω άκρου με την βοήθεια πελματογραφήματος για την κατασκευή ορθωτικών πελμάτων.

ΚΡΙΝΙΩ ΜΑΪΤΟΥ

Φυσικοθεραπεύτρια

Απόφοιτος τμήματος Φυσικοθεραπείας ΑΤΕΙ ΠΑΤΡΩΝ. Αποκατάσταση μυϊκών κακώσεων, trigger points, θλάσεων, μυϊκών σπασμών.

ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΓΡΑΤΣΙΑΣ

Ειδικός Κινησιοθεραπείας

Απόφοιτος του ΙΕΚ ΣΒΙΕ. Αποκατάσταση μυϊκών και αθλητικών κακώσεων, μυοσκελετική αξιολόγηση, διορθωτική άσκηση, πρόληψη τραυματισμών, self myofascial release techniques, kinesiotaping, TRX.

ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΚΕΦΑΛΑΣ

Ειδικός Κινησιοθεραπείας

Απόφοιτος δημόσιου ΙΕΚ Βάρης θεραπεία σημείων πυροδότησης πόνου, αποκατάσταση μυικών, συνδεσμικών και τενόντιων παθήσεων, εφαρμογή kinesio-tape, θεραπευτική άσκηση.

ΠΕΤΡΟΣ ΚΑΤΣΙΑΒΟΣ

Υποδοχή

Απόφοιτος Τ.Ε.Ε. Πληροφορικής. Γραμματειακή υποστήριξη του κέντρου Χειροπρακτικής και Ποδολογίας. Υπεύθυνος εμπορικού τομέα και δημοσίων σχέσεων.

ΚΑΛΙΑ ΓΑΛΑΙΟΥ

Υποδοχή

Απόφοιτη τμήματος γαλλικής γλώσσας και φιλολογίας πανεπιστήμιου Αθηνών. Γραμματειακή Υποστήριξη του κέντρου Χειροπρακτικής και Ποδολογίας.

Κέντρο Χειροπρακτικής και Ποδολογίας 5 από 5 με 88 αξιολογήσεις

Ανατομικά Υποδήματα