Από τον Αύγουστο του 2017 το Κέντρο Χειροπρακτικής & Ποδολόγιας συνεργάζεται με την Ελβετική εταιρεία ανατομικών υποδημάτων JOYA, τα οποία έχουν βραβευτεί ως τα πιο μαλακά παπούτσια στον κόσμο.

Στο εξής, το κέντρο μας, εκτός από το πελματογραφήμα και την κατασκευή εξατομικευμένων ορθωτικών πελμάτων, διαθέτει και άνετα υποδήματα, ιδανικά για ασθενείς με χρόνια μυοσκελετικά προβλήματα και παραμορφώσεις των κάτω άκρων. Πιο συγκεκριμένα, προβλήματα όπως πλατυποδία, ραιβοποδία, κότσι, γαμψοδακτυλία, ανισοσκελία, πτώση μεταταρσίου και πολλά άλλα μπορούν να αντιμετωπιστούν με μεγαλύτερη ακρίβεια, λύνοντας το πρόβλημα της χωρητικότητα των ειδικών πελμάτων στο εσωτερικό του παπουτσιού. Η τεχνολογία Joya προσφέρει μια άνετη και μοναδική αίσθηση κατά το περπάτημα. Το κύριο χαρακτηριστικό της είναι η απαλή εύκαμπτη σόλα, η οποία υποστηρίζει τη φυσική ακολουθία κινήσεων και προωθεί την ενεργή βάδιση.

Μια ευρεία γκάμα υποδημάτων, που συνδυάζουν άριστη εφαρμογή και κομψότητα είναι διαθέσιμη για τους ασθενείς του κέντρου μας, προσφέροντας λύση για κάθε περίσταση. Παρακάτω μπορείτε να δείτε μερικά δείγματα ανατομικών υποδημάτων που υπάρχουν διαθέσιμα στο κέντρο μας.

Κέντρο Χειροπρακτικής και Ποδολογίας 5 από 5 με 123 αξιολογήσεις

Ανατομικά Υποδήματα

Ανατομικά Υποδήματα
Ανατομικά Υποδήματα
Ανατομικά Υποδήματα